Å jobbe for et firma

Jeg husker den tiden jeg pleide å jobbe for et firma. Det hadde noen fordeler og ulemper, akkurat som det å jobbe for seg selv. I det online markedsføringfirmaet jeg jobbet i, var vi en liten gruppe mennesker som kunne kaste idéer fram og tilbake til hverandre og få gode tilbakemeldinger. Det var en virkelig morsom tid for meg og jeg lærte veldig mye ved å jobbe i det firmaet.

Jeg tror dette er et viktig aspekt selv om du har satt deg som mål å skape ditt eget firma, for erfaringen du får er nesten bedre enn den utdanningen vi fikk fra skolen. Særskilt i den bransjen vi jobber i.

Å jobbe i et firma gir deg også en lønn du kan heve hver måned. Sikkerheten det ga meg å ha en jobb var en flott ting for meg når jeg startet å jobbe. Det var også andre fordeler, som forsikring og andre ting som kom med jobben. Men det viktigste for meg var den sosiale atmosfæren og den opplæringen jeg fikk mens jeg arbeidet, samt brainstormingen med kollegaene mine.

Ulempene, i alle fall for meg, var at jeg alltid følte at noen fulgte med meg og at jeg ikke kunne realisere idéene mine på det tidspunktet. Friheten manglet. Ikke for å glemme kontordramaene som oppsto til tider. Å pendle til jobb var heller ikke noe jeg var særlig glad i, for å være ærlig.

Hvis du ser etter en jobb innen online markedsføring så finn først ut hva du tenker og føler rundt firmaet og forestill deg at du skal jobbe der i noen år framover. For er det virkelig verdt det å gå til jobb hver dag når du misliker den og bruke den mest verdifulle tiden din på noe du ikke liker? Og tjene penger for noen du egentlig ikke kjenner?

Leave a Reply