Fem ting jeg fortsatt må lære

Selv om jeg føler mer ganske suksessrik innen min bransje, så er det noen ting jeg skulle ønske jeg var bedre på. Jeg tror de aller fleste av oss ønsker å forbedre noe. Nedenfor har jeg listet opp de fem tingene jeg ønsker å lære meg i framtiden.

1. Bli bedre på programmering
Mine ferdigheter innen programmering er langt under gjennomsnittlige. For å være en som jobber på nettet er kunnskapsnivået mitt ganske så labert. Selvfølgelig kan jeg grunnleggende html, men det er alt. Bare forestill deg mulighetene ved å være i stand til å programmere din egen app eller å gjøre nettsiden du jobber på større og bedre. Selvfølgelig er det mulig å bare leie noen til å gjøre det, men det koster penger og du vet egentlig ikke hva du betaler for.

2. Bli bedre på design
Design er et annet område jeg har lyst til å bli bedre innen. Ferdighetene mine med blyant er ikke særlig gode. Jeg har aldri vært i stand til å tegne eller skrive pent med verken penn eller blyant. Hvis det hadde vært mulig, så ville jeg ha laget mine egne bannere og design på nettsidene. Da kunne jeg har laget ting akkurat slik som jeg selv ønsker det, i stedet for å være avhengig av at andre gjør det for meg og være fornøyd med det jeg har.

3. Lære et nytt språk
Selv om jeg synes jeg er heldig siden jeg kan to språk flytende både skriftlig og muntlig, så tror jeg det hadde hjulpet å lært meg et tredje språk, slik at det hadde vært mulig å utvide arbeidet mitt til andre land også. Kanskje tysk, spansk eller kinesisk hadde vært lurt? De er alle enorme markeder som dekker mange land.

4. Være mer sosial
Jeg vet jeg er ganske sosial allerede. Men det hadde ikke skadet å bli enda mer sosial og bli kjent med flere mennesker. Suksessen til et menneske er veldig definert av de man kjenner og hvor mange man kjenner. Et sosialt nettverk kan hjelpe deg med mange ting og det er en måte man kan sjonglere både arbeid og den sosiale biten på på en god måte.

5. Bli sprekere
Dette er et stort tema som burde hatt sitt eget kapittel. Eller vent, burde det? Vel, uansett, trening er en måte å føle seg bedre på og fører til at man gjør det markant bedre innen online markedsføring. Det tror jeg i hvert fall, fordi jeg vet at om jeg hadde trenet mer, så hadde jeg vært bedre på jobben min også.

 

Leave a Reply