Hvordan trening kan forbedre arbeidet ditt

Studier viser at trening gjør deg sunnere, mer energisk og balansert. Hvis du begynner eller fortsetter å trene, så blir du sikkert kvitt noen fæle uvaner også, som å sove lenge, røyke eller spise usunt.

Jeg opplevde at jeg ble mye mer stabil psykisk, slik at jeg ikke ga opp så lett i mitt daglige arbeid. Det var som at jeg ble sterkere psykisk, som om man trente psyken som en muskel. Så for meg betyr trening mye. Jeg skulle dog ønske å gjøre det enda mer.

Jeg vet at tid ikke burde spille en så stor rolle og at jeg burde prioritere tiden jeg har mye bedre. Å slutte med de dårlige unnskyldningene kunne være en løsning på alt. Så klart er det alltid ting som kan gjøres innen markedsføringen online, men det kommer som nummer to. Helsen er det viktigste du har, så ta vare på den.

Hvis du har god helse, så føler du deg mye bedre. Og hvis du føler deg mye bedre, så blir du sannsynligvis også mye bedre på å jobbe.

Leave a Reply