Hvorfor du bør lage en gjøremålsliste og hvordan du gjør det

Jeg er ikke sikker på hvordan hjernen din fungerer. Men jeg kjenner min egen. Jeg kan ikke ha for mange ting som skjer på én gang i hodet mitt. Hvis ikke så ender jeg opp på lukket avdeling en gang i framtiden. Det er bedre å skrive ned noe på et papir eller å lage et notat på nettet, slik at du kan minne deg selv på at ting må bli gjort.

Et par måneder tilbake så begynte jeg å bruke Evernote. Evernote er et online software som både kan brukes på datamaskinen din og på mobilen din. Det er egentlig ikke et veldig avansert program, men det gjør ting lettere for meg å organisere og det minner meg om ting som jeg trenger å gjøre, akkurat slik som en gjøremålsliste.

Jeg anbefaler at du gjør noe lignende hvis du virkelig ønsker å bli en produktiv og suksessfull online markedsfører. Å holde deg til tidsskjemaer over ting du trenger å gjøre nå og ting du kan vente med til senere holder hodet ditt klart og får deg også til å føle deg bra når du når disse milepælene i løpet av uken.

Uansett. Kort sagt så har jeg fire kategorier på listen min:

1: Ting jeg bør gjøre i dag.
2: Ting jeg bør gjøre denne uken.
3: Ting jeg bør gjøre denne måneden.
4: Ting jeg ønsker å gjøre i framtiden.

Kanskje så gir det ingen mening. Men du bør teste dette hvis du ikke allerede arbeider etter en gjøremålsliste. Det er ingen behov for nye duppedeiser og/eller software. Bare bruk det du alltid har med deg, som en bærbar PC eller mobil.

Leave a Reply