Psykologien i å jobbe hjemmefra

Når du jobber hjemmefra med online markedsføring, så møter du en rekke utfordringer. Selvfølgelig er det en del fordeler med å jobbe hjemmefra. Friheten til å jobbe når og hvor du vil er noe de færreste av oss har muligheten til, men det fører også til en god del ansvar.

For meg var det ikke et stort steg å begynne å jobbe hjemmefra, fordi jeg var vant til det fra den tiden jeg spilte poker på nettet. De samme reglene og konsekvensene bruker jeg i dag når jeg jobber hjemmefra med online markedsføring, fordi den tiden jeg investerer i å jobbe og utdanne meg selv reflekteres i resultatene jeg får hver måned.

Hvis du er en sosial person, så er kanskje ikke dette det rette for deg. Mennesker er et sosialt vesen. Vi liker å snakke, sladre og lære fra hverandre. Motivasjonen fra dine likesinnede på kontoret får du ikke når du jobber hjemme. Et tips er å ha en Skype- eller Facebook-liste over venner som gjør det samme som deg, slik at du kan chatte med dem online. Selvfølgelig er ikke dette det samme som å snakke med noen på kontoret, men på den andre siden kan du være mer kresen og velge hvem du velger å snakke med.

En annen ulempe med å jobbe hjemmefra er at du kanskje blir distrahert lettere, for eksempel hvis du har familie eller TVen står nærme skrivebordet ditt. Når ingen er rundt deg så er det mangfoldige dårlige unnskyldninger for å gjøre noe annet enn å jobbe. Og hvis barna eller mannen/konen din er i huset samtidig som deg, så vil de kanskje ikke tro at du faktisk jobber og de vil prøve å få oppmerksomheten fra deg. Et godt råd er å gå et annet sted eller å låse deg inne på et rom.

Psykologien i spillet å jobbe

Psykologien i spillet å jobbe

Alt i alt så er det å jobbe hjemmefra en flott måte å være fri på og ikke ha noen som følger med på hva du gjør hver femte minutt. Og du behøver ikke å pendle timesvis hver dag. Dette sparer tid hvert eneste år. Du kan få flere ting gjort på den tiden du sparer eller du kan bruke mer tid på de tingene du elsker … som å arbeide?

Leave a Reply