Viktigheten av å få seg et liv

Jeg elsker virkelig jobben min. Like mye som jeg elsket å spille poker før. Og jeg elsker det fortsatt. Greia er at vi er mennesker og som jeg skrev tidligere, så trenger vi et sosialt liv. Vi trenger å oppleve ting i livet, ellers ender vi opp med å angre på det livet vi har levd. Du har virkelig ikke lyst til å bli utbrent. Og å være en kreativ person betyr at du trenger å få ideer utenfra for å forbli produktiv.

Så om du ønsker å fortsette å vinne, du må du slutte å spille til tider. I poker er det et veldig viktig aspekt. Særlig når du begynner å bli ukomfortabel, litt emosjonell og når du ikke klarer å optimalisere valgene dine basert på logikk.

Det samme gjelder markedsføringbransjen online. Hvis du er overarbeidet og ikke er på ditt beste, så kommer det ikke til å bli bedre, det kan jeg love deg. Ta et skritt tilbake, gjør noe annet og vær takknemlig for det du har og hva du holder på med. Du må ikke reise utenlands. Å tilbringe tid sammen med familie og venner er en av måtene du kan vinne stort på.

Ta så mye tid som du trenger. Det kan være alt fra noen timer til noen måneder (hvis du har økonomien til å gjøre det). Det viktigste er å fjerne seg litt fra situasjonen og se den fra et annet perspektiv, slik at du kan se jobben din gjennom nye briller og med ladete batterier når du starter på’n igjen.

Leave a Reply