Fem ting jeg lærte fra spillet

 

1. Vær den med statistikken
Vær nøye med å holde et øye på statistikken din, på trafikken og på omsetningen. Forretningen din lever og dør av dette. Hvis du ikke får folk inn og får dem til å kjøpe ting, hvordan kan du da drive en forretning på nett? Sjekk hva konkurrentene dine gjør og hvordan du kan forbedre statistikken din. Statistikken forteller deg hva som trengs å bli gjort og om du er inne på rett eller galt spor.

2. Tålmodighet er din venn
Ikke forvent å få resultater på det du gjør umiddelbart. Resultatene fra godt, hard arbeid tar tid og litt hell. Lær fra din egen suksess og enda viktigere er det å lære fra alle feilene. Online markedsføring er som poker og maraton. Det er ikke en spurt. Alle kan være heldige av og til. Men ikke alle vil være i stand til å stå ut løpet på lang sikt.

3. Vær sosial
Jeg snakker egentlig ikke om sosiale medier, men det å bli kjent med folk i bransjen. De vil lære deg ting og du kan også lære andre nye ting. De kan motivere deg til å forbli skjerpet. Dette er et viktig område mange mennesker glemmer, ikke bare i online markedsføring men innen andre områder også.

4. Fokuser på målene dine. Bli ett med målet ditt.
Hvis du klarer å holde fokuset ditt, så kommer du til å nå målet ditt mye raskere. Og får å komme dit, må du tenke over målene dine og hvordan du skal nå dem. Nesten hver eneste time. Det er ganske viktig at du ikke melder deg ut etter kontoret stenger. Du må fortsette å jobbe mentalt. Dette er den raskeste måten å nå målet ditt på.

5. Ta en pause innimellom
Okay, først sier jeg at du må tenke på jobben hele tiden. Og nå sier jeg at du må ta en pause? Vel. Noen dager trenger du å ta en pause fra alt. Særlig hvis du har lagt inn mange sene timer på det. Hodet ditt trenger å hvile fra tid til annen og få ny energi. Så bruk denne tiden sammen med dine kjære.

Leave a Reply