Mobilen – det neste store siden internettet

Først ble ilden oppdaget, så kom internettet og nå har vi mobiler og nettbrett som hjelper oss å kommunisere og holde oss varme gjennom lange, kalde vintre. Mobilen er her for å bli og den hjelper oss å forbli tilkoblet mens vi er ute på farten. I dag behøver vi egentlig ikke å være limt foran PC-skjermen for å være på nett.

Nå kan vi surfe på nett, shoppe online eller booke togbilletter og så videre. Vi kan til og med spille kasinospill på mobilen om vi ønsker det. Når det måtte være! Så hvis du ikke har sett hvordan folk bruker mobilene sine for å få informasjon, da har du gått glipp av noe.

Det er flere måter en forretning kan øke sin påvirkning på i denne tidsperioden av mobilforbruk. Et eksempel er kupongnettsidene som sikter mot folk i områder der deres partnere befinner seg. La oss si at du befinner deg nær en Starbucks. Din smartphone sender deg en melding fra en app du har lastet ned om at i dag kan du få 10 % avslag på kaffe hos Starbucks. Hvor kult er ikke det? En kopp kaffe er noe du kanskje ville ha drukket akkurat nå og timingen er ganske så god også, fordi Starbucks er bare noen meter unna. Eureka!

Bare forestill deg mulighetene med denne typen tjenester og hva firmaet ditt kan gjøre for å utnytte det. Det er så revolusjonerende at jeg ikke er redd for å kalle det neste store etter internettet.

Leave a Reply