Hvordan du forblir motivert

Motivasjon er en rar ting. Enten kan den løfte deg opp til skyene og la deg føle at du kan gjøre alt det du vil, eller så kan den sparke deg i ballene og sparke sand inn i øynene dine, slik at du bare har lyst til å sove eller se på tv-serier hele dagen lang. Viktigheten av å forbli motivert er en grunnleggende del av å bli en suksessrik online markedsfører.

Så vi er allerede klar over at motivasjon kan komme og gå. Men hvordan forblir du motivert? Rådet mitt er ganske så allemannseie, jeg setter opp et mål for hva jeg ønsker å oppnå. Jeg deler målet mitt opp i mindre delmål, og så krysser jeg av for hver del etter hvert som jeg når dem. Man kan ikke gjøre alt på en gang, men hvis man deler opp et mål i mindre deler, så er det overkommelig.

Siden så synes jeg det er viktig å gi deg selv noen små belønninger etter hvert. Hvis jeg oppnår et mål så belønner jeg alltid meg selv. Den kan være jeg går på kino eller kjøper en flaske whisky. Men jeg regner med at du skjønner hva jeg mener. Belønninger er viktige. Ikke belønn deg selv kun når du når hovedmålet, gi deg selv små belønninger på veien til suksessen.

Leave a Reply